👈پسماند خانگی به سه دسته پسماند های تر ، پسماند های خشک و پسماند های خطرناک تقسیم میشود ، بهتر است پسماند های خشک و تر و پسماند های خطرناک را بیشتر بشناسیم :
🔸پسماند تر : به پسماندهای غذایی (برنج، خورشت، گوشت، مرغ، ماهی، روغنهای خوراکی سوخته و فاسد شده و …) و سبزی و میوه (پسماند میوه و سبزی، میوه و سبزی فاسد شده، تفاله چای و …) گفته می شود که می توان آنها را به کود تبدیل کرد.
🔹پسماند خشک : کاغذ و مقوا : انواع روزنامه ، مجله، کتاب ، دستمال کاغذی ، عکس ، بسته های کاغذی شیر و آب میوه ، جعبه های شیرینی و …
1_پلاستیک : انواع بطری نوشابه و آبمیوه ، انواع ظروف پلاستیکی ، روکشها و کیسه های پلاستیکی ، نایلون ها ، اسباب بازیهای پلاستیکی و ...
2_فلزات : انواع قوطی فلزی کمپوت ، کنسرو ، نوشابه ، رب ، وسایل فلزی آشپزخانه ، شیرآلات ، لوله ها و توری های فلزی و …
🔹پسماند های خطرناک : همان طور که از اسم این نوع پسماند ها پیداست چنانچه در معرض گرما و حرارت قرار بگیرند باعث بروز خطرات فراوانی خواهند شد مثل انواع باتری ها ، حشره کش ها و خوشبو کننده ها و…
🔊




















